dijous, 22 d’octubre del 2009

tertúlia.

El proper 30 la gent de fartdart farem la nova tertúlia. V.A. Estellés. Llibre de Meravelles. Però la terúlia ja és començada, ARA.
"hi ha la fam, la precarietat,
com hi ha els sermons i hi ha el pecat
i les notes de societat"
V.A.Estellés és l´home que posa les seves paraules arran de la vida. Un llibre o una parada a la fira de la vida. Brou de col. Ferum de barri pixat. I per sobre la paraula quotidiana feta espurna de llibertat. "No hi havia a València dos came s com les teues" Un llit amb llençols esboldregats escriu el texte del desig. Un llibre amb els fulls tacats és un troç de temps amagat rera el parany de l´eternitat.

2 comentaris:

  1. Estellés escriu el poble amb la passió salvatge de la terra. Al Llibre de Meravelles la vida és l'espant que s'amaga del crim de la guerra. La precarietat del pa que no hi ha per dur-se a la boca. La vida cerca racons on protegir-se. Els contorns, potser, del tacte i de la ferocitat d'uns besos. Perquè qui sap? i si demà? la por ... El dolor és incessant i cruel i la necessitat de conjurar-lo que aboca també al límit de les sensacions... i de la tristesa.
    Fins el pròxim divendres

    ResponElimina
  2. La mà que s'enrecorda d'allò que el cap oblida, com tu vas dir ahir. N'Estellés 'balla amb una cauta nuesa''la festa dels sentits, ballant entorn de l'ànima''els amors fan l'amor, les històries, la història''ens demanen silenci quan ens queden encara tantes coses per dir''una secreta, dolça confiança en la vida, més enllà de la fam i les humiliacions i les precarietats' És això el que perdura 'amb el gust de la vida a la boca'

    És dels grans n'Estellés, digui el que digui en Margarit, que també ho és.

    ResponElimina